Presentació llibre nº2 «Vall de Uxó siglo XX. La Restauración»

El divendres 5 de novembre de 2021 a les 19.00 hores al Centre Cultural Palau de Vivel de La Vall d’Uixó, amb un saló d’actes ple de socis i simpatizans es va celebrar la presentació del llibre de Juan Fuertes Palasi «VALL DE UXÓ SIGLO XX. LA RESTAURACIÓN. CRISIS, CONFLICTOS Y ESPERANZAS». Aquest libre, amb el nº2 de la trilogia data desde 1913 a 1923, un época quina páraula clau es crisi. Al acte assistiren en representació del Ajuntament diversos regidors com Maria Cruces, Francesca Bartolomé, Carmen García, Javier Ferreres i Fernando Darós. També va assistir Carolina Castelló, regidora del Partit Popular.

El acte el va presentar Fernando Martínez Beltrán, president de la Associació Arqueològica de la Vall d’Uixó, David Lluch Almenar, regidor de Juventud i Participació i el autor del llibre Juan Fuertes, que va explicar la situació de La Vall a principis del Segle XX, donant les claus principals d’ixa época com: La situació enquistada de la política tant nacional com local, la història de la indústria espardenyera de la Vall posant com a personatge principal a Silvestre Segarra Bonig, la crisi de La Plana, etc

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.