l’A.A.V. ompli de gom a gom l’exposició «Olis i aquarel.les de tres artistes vallers»

El divendres 10 de febrer el Centre Cultural Palau de Vivel va acollir la inauguració de l’exposició «Olis i aquarel.les de tres artistes vallers«,  Miguel Aragónes Segarra, Juan José García Segura y Antonio Leiva Leiva, organitzada per l’Associació Arqueològica de la Vall d’Uixó.

El saló de gom a gom, simpatitzants, amics, socis, tots amants de la cultura, van abrigar els artistes que van comptar amb la presentació de la Vicepresidenta de l’Associació i Lcda. en Art Rosario Falcó i la companyia d’un gran numere de representants de la corporació local amb l’alcaldessa Tania Baños al front.

Rosario Falcó, amb una impecable presentació va destacar dels tres artistes:

Juan

Recupera imatges molt entranyables de la nostra ciutat que han canviat o evolucionat al llarg del temps o inclòs s’han perdut i ja són irrecuperables, encara que perduren, molts d’ells, en la ment de molta gent.

Antonio

Es caracteritza artísticament per la força del color, vivesa cromàticaque podem vore en els cels i vegetacions que representa, on destaquen grocs, rojos, morats, verds, etc, que criden la nostra atenció.

Miguel

Ens mostra les representacions dels seus familiars més pròxims. Utilitza molt els colors complementaris en les seues composicions, creant així bastants contrasts cromàtics que el caracteritzen.

Depués va ser Juan Segura qui va tindre paraules d’agraïment cap al nombrós public assistent, cap a la presentadora de l’exposició Rosario Falcó, cap a l’Associació i el seu president Fernando Martínez per l’organització de l’exposició. No va poder contindre emocionar-se en diverses ocasions a l’agrair la presència d’amics i familiars i en exaltar el treball dels seus companys d’exposició.

Finalment l’alcaldessa Tania Baños va tancar l’acte agraint la labor cultural de l’Associació Arqueològica i el treball dels tres artistes i incitant-los a continuar amb la dita labor.

L’exposició composada per una treintena d’obres representa la visió particular de tres amics i mestres de la pintura a traves de dos técniques, l’oli y l’aquarel.la.

Fotos: Cultura de l’Ajuntament de la Vall

expo-feb17-1D’esquerra a dreta, Miguel Aragonés, Antonio Leiva, l’Alcaldesa Tania Baños, la presentadora de l’acte Rosario Falcó, El presidente de la Associació Fernando Martínez y Juan José García.
expo-feb17-2Moment de l’ntervenció de Juan José García.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.