Inauguració exposició ELS IBERS

El divendres 23 es va realitzar en intimitat l’acte d’inauguració de l’exposició Els Ibers en el Centre Cultural Palau de Vivel.

L’acte va comptar amb la presència dels regidors: Francesca Bartolomé, Fernando Darós, David LLuch, Carmen García, Marina Peirats, Herminio Serra, Israel Martínez, Elena Vicente-Ruiz, Carolina Castelló i la regidora de Cultura María Cruces, juntament amb membres de la junta de l’Associació, televisions locals i alguns visitants, per descomptat, tot seguint el protocol de seguretat sanitària del centre cultural i l’aforament indicat.
El acte va començar amb la presentació del president de l’Associació, Fernando Martínez que passe el torn de paraula la regidora de cultura María Cruces.

Aquesta exposició va ser produïda pel Museu de Prehistòria de València i el Ajuntament de la Vila d’Olocau en 2017 dins del projecte del jaciment del Puntal dels Llops. A través de l’Institut Cervantes ha estat exposada en la seua seu de Brussel·les i en l’hall del Parlament Europeu i ofereix un ampli recorregut per tots els trets de la cultura ibèrica en general i una breu mostra del jaciment ibèric del Puntal dels Llops d’Olocau. L’exposició es complementa amb panells cedits pel Servei d’Arqueologia de la Diputació de Castelló que reprodueixen un racó d’una casa ibera així com la imatge d’un iber a grandària real.

Podran visitar l’exposició fins al 8 de novembre de 2020, en horari de visites del Centre Cultural.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.