Donem suport a l’art

Col·laborem en el III Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de la Vall d’Uixó, que se celebra aquest diumenge, 28 de gener, i que enguany s’emmarca dins del programa ‘Cultura per la pau’.

📍 El tema d’enguany són les zones de convivència ciutadana, com a places i carrers pacificats, racons del poble, paisatges… En definitiva, “espais en els quals relacionar-se, perquè una de les prioritats de les regidories de Cultura i Serveis Socials és que es cree xarxa comunitària i que la gent es retrobe per a combatre, sobretot, la soledat”.

📄 Les bases d’aquest III Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de la Vall d’Uixó es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament: www.lavallduixo.es. Els participants hauran de presentar-se a les 8.00 hores del diumenge 28 de gener per a segellar el llenç. El resultat del certamen es donarà a conéixer a les 17.00 hores en un acte de lliurament de premis que se celebrarà al Palau de Vivel.

💶 El primer premi serà de 1.200 euros, el segon de 800 i el tercer de 700. A més també hi haurà premis dels patrocinadors, als quals el regidor ha agraït “la seua col·laboració”: Caixa La Vall San Isidro, Caixa Sant Vicent, Associació Arqueològica, Blumaq, Heliotec, La Bombilla Negra i Restaurant San Isidro by Monpiedra. A més també hi haurà categories infantils amb premis en metàl·lic i en material de pintura.

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.