Presentació del llibre «En busca de la Gran manzana»

El divendres 2 de juny, la Associació Arqueològica de la Vall d’Uixó va presentar en primícia la novel·la històrica «En busca de la gran manzana» de Francisco Royo Vilanova, vallero i membre de la junta de l’AAV.

Com a introducció se va vore un videobook de l’obra i despres, Fernando Martínez, Presiden de l’AAV va fer una chicoteta introducció, per cal de presentar als membres principals de la taula.

La presentació va anar a càrrec de Josep Lluis Abad i Bueno, professor de filofilosofia en l’Institut Honori Garcia de la Vall d’Uixó i també, escriptor i poeta que compta a favor seu, diversos premis en poesia. Josep va exalçar la faceta creativa de Francisco, de la que és participe des de fa molts anys i més si és possible, la d’escriptor, indicant que no és fàcil tractant-se a més d’una novel·la.

Paco, com li criden els amics, és Llicenciat en Belles Arts, pintor de reconegut prestigi que a més s’atrevix amb el món de la literatura, tota una polifacètica i creativa persona que ha vist recompesat el seu esforç amb la publicació de la seua primera novel·la de la mà de l’editorial Punto Rojo.

Quant a la novela, basada en fets reals, tracta sobre l’aventura empresa pel iaio de Francisco, Vicent, un madur i excepcional music professional de la localitat castellonenca d’Almenara, que fugint d’una Espanya sense oportunitats es va embarcar junt amb uns amics a la cerca del somni americà.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.