Presentació del llibre “Reconstrucció del paisatge rural i urbà a partir del Patrimoni hidràulic d’Almenara. La Marjal i els Estanys. Rutes temàtiques”

El dijous, 28 de setembre de 2017, es va presentar en el saló d’actes del Centre Cultural Palau de Vivel el llibre «Reconstrucció del paisatge rural i urbà a partir del Patrimoni hidràulic d’Almenara. La Marjal i els Estanys. Rutes temàtiques».

El president de l’Associació, Fernando Martínez, va presentar l’autora de l’obra Estel Bosó Doménech, Llicenciada en Història de l’Art, és técnica superior de patrimoni cultural després de cursar el master Patrimoni Cultural, especialitat Conservació Preventiva, a l’univ de València. Actualment esta cursant la tesi doctoral en la mateixa universitat. Ha rebut cinc premis culturals de l’Ajuntament d’Almenara per estudis d’investigació historica del municipi, i el premi Ondacero a la cultura per les llavors realitzades en el grup de Cronistes i investigadors del Camp de Morvedre i Almenara. A més es integrant del grup de presidéncia de l’AAV, del centre d’estudis del camp de morvedre i del grup cultural el cingle d’Almenara. Es autora d’un gran número d’articles d’història, arqueologia, art i patrimoni sobre la historia d’Almenara i pobles de les rodalies publlicats en la revista Orleyl d l’AAV, Braçal del centre d’estudi de Sagunt, Arse de l’Associació Arqueològica de Sagunt, Estudis Castellonencs i el BSCC entre altres.

«Reconstrucció del paisatge rural i urbà a partir del Patrimoni hidràulic d’Almenara. La Marjal i els Estanys. Rutes temàtiques» es un treball amb el propòsit de difondre  la història, el funcionament i formació dels Estanys i la Marjal d’Almanare, a partir d’una reconstrucció del paisatge rural i urbà al llarg de les époques, perqué és el primer pas a donar per fomentar i difondre els valors de la zona, per mantenir la sostenibilitat de l’entorn i gaudir d’aquest a través d’un turisme responsable.

Estel tambe va resumir el contingut de les 5 rutes que te el llibre i al acabar, el president de l’AAV la va emplaçar per programar i que siga la guia d’unes excursions i aixi poder gaudir d’algunes d’aquestes rutes el proper any 2018.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.