Saps que la Vall va tindre un camió contra incendis?

Va ser un camió cisterna de la marca EBRO de color roig, quines principals funcions van ser el reg de carrers, jardins i com no, de servei contra incendis.
La seua capacitat era de 9.000 litres i per a la lluita contra el foc disposava de dues mànegues flexibles de 25 metres de longitud i 45mm de boca cadascuna. La càrrega d’aigua la realitzava en la Plaça del Circ, on hi havia una toma.
La seua adquisició per part de l’Ajuntament es va realitzar en 1981. Per un altra banda des de l’any 1988 el Consorci Provincial de Bombers presta els serveis de prevenció, extinció d’incendis i salvaments en l’àmbit geogràfic de la província de Castelló i uns anys despres, al principi de la década dels 90, aquest camió cisterna deixa de ser útil.

camion1camion2

Amb anterioritat el Consistori ja disposava d’un camió cisterna, un EBRO B-45, també de color roig, però més adequat per al reg de jardins i carrers que per a la lluita contra incendis. Encara així es va utilitzar més d’una vegada per a aquesta comesa. Aquest camió va ser conduït pel tio «Pepe el Tolo».

FMB

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.