Inaugurada l’exposició ‘A propòsit de la Vall’

El divendres, 8 de març, es va inaugurar amb molt d’exit, l’exposició fotogràfica sobre la Vall d’Uixó baix el titol ‘A propòsit de la Vall’ del vallero Vicent Talamantes. Una exposició que forma part dels actes del 25 aniversari i que per motius de disposició de la sala s’ha anat retardant fins hui que per fi s’ha fet realitat.

Diuen els experts que a un bon fotògraf el defineixen cinc qualitats:

1 La passió
2 La sensibilitat
3 La paciència
4 La curiositat
5 La voluntat

Vicent té totes elles, prova d’això són les innombrables fotos que publica en les xarxes socials i en les televisions, on les seues fotos del clima apareixen en quasi tots els programes de notícies. Però en el cas de Vicent, cal afegir una sisena qualitat, que tal vegada siga una potent mescla de passió i de sensibilitat, que és el gust, ixe gust de captar el moment just perquè la imatge comunique i transmeta un missatge.

Imatges, totes de la Vall, que cal mirar detingudament, discórreguen des d’on s’han pres, que observen els colors, els matisos, l’ambient, però sobretot fixen-se en el que els transmet, que els diu la foto.

 

🏛 Saló d’exposicions Centre Cultural Palau Vivel
⌚️De dimarts a divendres d’11:00-13:00 i de 18:00-20:00 h.
Dissabtes i diumenges de 18:00-20:00 h.
📅 Fins el 23 de març

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.