150 Años de pintura y pintores en la Vall

El divendres, 15 de març de 2019, la nostra Associació va presentar el llibre «150 Años de Pintura y Pintores en la Vall d’Uixó» dels autors i artistes Miguel Motesinos Valls i Francisco Royo Vilanova. Llibre de 444 pàgines, més de 900 fotografies, més de 130 artistes locals, fet en una edició de luxe.

Igual que altres pintors nascuts en la dècada dels 40 del passat segle, alguns ja no estan entre nosaltres, Paco i Miguel pertanyen a la generació Expo d’Art. Al març de 2013, aquesta Associació va realitzar una exposició-homenatge pel seu 40 aniversari i als expositors se li va comentar la necessitat de fer un llibre, un llibre de Expo d’Art. Així els autors van decidir ficarse mans a l’obra i realitzar l’història de Expo d’Art com amb un abans i un després. No es van conformar amb això i van decidir realitzar un llibre, al qual han dedicat sis anys per a confeccionar-ho, i que per fi és una realitat: «150 Años (1850-200) de Pintura y Pintores en la Vall d’Uixó».

Com diu el prologuista de l’obra, Pascual Patuel, «un libro necesario» i alhora revelador i sorprenent, que posa de manifest el gran talent artístic de la gent de la Vall d’Uixó.

 

pt-000pt-00pt-0pt-1pt-2pt-3pt-4pt-5

L’acte va ser un èxit d’assistència, on la sala d’actes del Centre Cultural Palau de Vivel, es va quedar xicotet, i on van brillar de manera especial els dos autors de l’obra.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.