Presentació Orleyl nº 14

El divendres 24 de novembre a les 19:30h en el Palau dels Marquesos de Vivel de la Vall d’Uixó es va celebrar la presentació del núm. 14 de la Revista Orleyl de l’Associació Arqueològica de la Vall. A l’acte acompanyava l’entrega dels premis del Concurs d’Iniciació a la Investigació de l’AAV de les modalitats A i B per alumnes d’ESO i Batxiller i Cicles Formatius.

Fernando Martínez Beltrán director de l’Associació Arqueológica i Rosario Falcó, membre de presidencia acompanyats del Regidor Cultura de la Vall d’Uixó, David Lluch, presentaren amb detall els articles publicats en aquest nou número que se centra com en anteriors edicions, en la difusió d’estudis d’investigació Històrica i Patrimonial de la Vall i de la Plana Baixa. Els articles públicats dels col·laboradors d’aquest any 2017, són els següents: «Arqueología en las colecciones y museos de l’Alcoi: Una proximación», d’Arturo Rufino Guinot. «L’hospital d’Almenara de 1422», per Estel Bosó i Doménech. «Sobre la apicultura tradicional» de Norberto Mesado Oliver. «El grup escolar Luis Vives de Xilxes (1945) Un exemple de l’arquitectura escolar de «Regiones Devastadas», per Ferran Valls i Planes. «Torres de Costa», per Rosario Climent Bueso. «Olis i aquarel·les de tres artistes vallers» per Rosario Falcó Segarra. Acompanya a la revista en ultim lloc la mémoria d’activitats de l’any 2016.

Seguidament els lliuraven els IV Premis d’Iniciació a l’Investigació. El premiat de la modalitat B va ser Manel Garcia Pur del IES Benigasló de la Vall d’Uixó amb el treball «L’aigua per on passa deixa trassa. Infraestructures hidràuliques no tan conegudes a la Vall de d’Uixó». I de la modalitat A el premi l’ha guanyat la classe de 3a ESO del IES Sant Joan Baptista dels Salesians de Borriana amb el títol «Las Villas romanas de Burriana i la Vall d’Uixó».

presor14-2presor14-3presor14-4presor14-5

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.