Quan la Vall va ser focus de sectes satàniques

E21Va ser el periòdic Mediterrani qui va donar a conéixer de manera pública a las Hermanas del Halo de Belcebú, allà pel mes de febrer de 1987. Notícia que va remoure a la premsa nacional i que va desvelar que en la Vall d’Uixó operava una lògia d’esta secta.

029-Seal-of-Astaroth-q100-1368x1372Segons es creu este grup satànic estaria compost per diverses dones que realitzaven rituals satànics i misses negres. Com és normal, s’alce una gran revolada entre els veïns, cosa que es va acréixer a l’aparéixer objectes utilitzats en les misses negres en el terme municipal. Van aparéixer sospites i sospitoses i inclús es va atribuir als seus rituals un defecte de construcció en l’interior de l’Església de Lourdes, en la plaça Samarra. També el subconscient col·lectiu va mesclar rumors infundats entre bruixes, sectes, els seus rituals i practiques. Va ser tal la psicosi que el propi alcalde en aquell moment, Vicente Zaragoza, va eixir al pas per a calmar els ànims.

satanismoLa veritat és que els denominats «grups satànics», segons l’últim informe de la Xarxa Iberoamericana d’estudi de les Sectes (RIUS), elaborat pel dominic seglar Vicente Estepa Vera, a Espanya són 61, majoritàriament, no operen a plena llum, no es donen a conéixer, no recluten amb publicitat els seus membres ni es fan passar per grups practicants de qualsevol altra activitat diferent de la real i verdadera mostrant-se atraients; i consten d’un grup reduït d’integrants, al voltant de la dotzena.

José Burgos, delegat d’ecumenisme i relacions interconfessionals de la Diòcesi de Segorbe-Castellón, recorda en una entrevista realitzada pel periòdic Mediterrani en 2008, que “tots els entesos parlen de la pervivència d’un triangle territorial conformat per la Vall d´Uixó, Vila-Real i el Grau de Castelló, on operarien sectes satàniques com les Germanes de l’Halo de Beelzebub. Unes organitzacions l’hermetisme de les quals és tan fort que és pràcticament impossible accedir a elles, si no hi ha per mig una denúncia». Afig que són «grups fortament anticristians, clarament destructius, que practiquen misses negres, orgies sexuals, els membres de la qual consumixen drogues i lligen una bíblia satànica, en contraposició a Déu».

Al mencionat triangle satànic, alguns religiosos i experts ho confronten amb el triangle protegit per la Mare de Déu, que es forma a l’unir els tres grans santuaris de la província, el de la Mare de Déu de la Balma, la Mare de Déu de la Cova Santa i el de Sant Joan de Penyagolosa. Cal dir que La Santíssima Mare de Déu és un element dissuasori formidable contra els paranys del diable.

belcebu - AstarothLas Hermanas del Halo de Belcebú adoren a Astaroth, del que es parla com un dimoni, però etimològicament parlant estem en presència d’una dona en plural, és a dir, d’una dona amb múltiples facetes (El nom d’Astaroth prové directament de la deessa fenícia Astarte, que en els mites bíblics és nom singular, i Ashtaroth en plural). Normalment es representa amb una corona, subjectant un escurçó en la seua mà esquerra i a lloms d’un gos, llop o dragó, segons la mitologia.

L’informe, elaborat en 2010 pel dominic Vicente Estepa, per a La Xarxa Iberoamericana d’estudi de les sectes, associació dirigida per sacerdots i vinculada a l’Església catòlica, diu clarament que este grup encara esta en vigor en la Plana Baixa.

Fernando Martínez Beltrán

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.