Un treball sobre la primera metgessa de la localitat guanya el VI premis d’iniciació a la investigació

Un treball sobre la primera dona mèdica de la localitat guanya la VI premis d’iniciació a la investigació de l’Associació Arqueològica. Treball que porta per titul «Lola Arzo. La veu d’una dona vallera pionera» realitzat per Mariola García Salvador, estudiant de 2n de batxillerat en l’IES Benigasló.
El Treball ben narrat i estructurat compta amb una fàcil lectura que convida a la seua lectura des de l’inici, sent el seu argumentari la biografia de la protagonista, Lola Arzo, la primera dona de la localitat que va estudiar i va practicar la medicina. Una investigació escrita en clau de reivindicació per la igualtat i segons l’autora «on descubrirà que la vida i el bon fer de dones com la que açi presentem són les principals artificieres dels avanços per la justícia social…»

Enhorabona Mariola.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.