Guanyadores VIII Premis d’Iniciació a la Investigació

Perque sabem que en els centres de secundaria es troven jovens decidits a consagrar la seua vida a la investigació i estudi de la història i disciplines humanístiques o que simplement els agraden aquestes materies. Desde l’A.A.V. volem afavorir aquestes disciplines i incentivar la investigació humanística en els alumnes. Per aquest motiu convoquem els Premis d’Iniciació a la Investigació amb dos modalitats per alumnes d’ESO i per alumnes de Batxiller/Cicles formatius (mitjà/superior). 

El divendres, 26 de novembre de 2021 i después de la presentación de la revista Orleyl n18, es van entregar els guardons i diplomes acreditatius a les guanyadores de la VIII edición. Cal destacar que les dos son estudiants del IES Honori García de la localitat.

Començarem per la premiada en la categoria A (estudiants d’ESO). Natalia Trol López, va presentar un treball amb el titule L’urbanisme de la Vall d’Uixó, presentat sota el pseudonim de Talia Traver Caño, tenim un treball amb un bon format que recopila totes les èpoques seguint una bona línia cronologica, detallant els edificis singulars realitzant un passeig pel poble de dalt i el de baix. Aquest treball porta un subtitule compost per dues preguntes Per què no segueix el model de ciutat europea? I Com va afectar calçats Segarra al municipi?. Preguntes que deixem a vostés responguen traient les conclusions després de llegir el treball.

Continuem amb la categoria B (estudiants de Batxillerat o Cicles formatius). Esther González Marín ha presentar el treball guanyador que porta per titul Unió Musical d’Alfondeguilla presentat sota el pseudonim Chiot. Un treball original, de format fresc, divertit i desenfadat però ben documentat pels directors de la banda que relata la història de la banda musical de la localitat veïna des de la perspectiva d’una jove formada des de xicoteta en l’entitat musical.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.